Guillem López Casasnovas: “Més enllà de les retallades hi ha vida intel·ligent”

Desactiva els comentaris

El catedràtic d’economia de la Universitat Pompeu Fabra Guillem López Casasnovas és partidari que la proposta de pacte fiscal que defensa la Generalitat obtingui complicitats. “Més enllà de les retallades hi ha vida intel·ligent” i això significa que, quan arribi la recuperació econòmica, Catalunya ha de rebre millor compensació pel que aporta a l’Estat que la que rep actualment. A més de defensar “una sobirania fiscal compartida”, López Casasnovas convida a plantejar el copagament com a mesura per respondre a una petició creixent de millors prestacions sanitàries. “Tenim una cultura sanitària relativament malcriada”, apunta. En to pessimista, augura un dilatat període per recuperar l’ocupació perduda durant aquests anys de crisi. “Ens estem acostumant a viure al costat del sacrifici”, apunta a tall de conclusió sobre la situació de l’economia espanyola.

Publicat dins de Entrevistes

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.