Quan l’ empresa obre les portes a les xarxes socials

Desactiva els comentaris

L’indubtable impacte de les xarxes socials en les relacions personals no ha passat desapercebut al món de les empreses. Les més proactives han detectat noves formes d’aproximar-se als clients finals, en uns processos que li permeten tenir un coneixement més profund i directe dels respectius mercats. En el reportatge una empresa farmacèutica exposa algunes de les eines que utilitza, i es recullen opinions de diversos experts i responsables de màrqueting i comunicació d’empreses que van participar en una jornada sobre la relació de les xarxes socials i el negoci.
El catedràtic d’Economia Guillem López-Casasnovas aventura a l’entrevista que les economies catalana i espanyola trigaran força anys a recuperar l’ocupació perduda en tres anys de crisi. López-Casasnovas convida a plantejar modificacions en el sistema públic de salut i reivindica un federalisme financer que permeti millorar les finances catalanes.
L’empresa innovadora de la setmana és la gironina AB-Biotics, que desenvolupa noves molècules amb aplicacions per a la indústria farmacèutica i l’alimentària.

Publicat dins de Programes

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.