Nanopartícules d’or per a la pell i un millor tractament del càncer

Desactiva els comentaris

Endor Nanotech és una jove empresa de Barcelona especialitzada en la recerca d’aplicacions de les nanopartícules d’or. Les partícules tenen una mida de 10 nanòmetres (100.000 vegades més petites que un milímetre) i l’empresa del Parc Científic ha aconseguit que tingui aplicacions en el camp de la cosmètica i, dins de la medicina, la dermatologia. Amb l’aplicació del producte, per exemple, s’aconsegueix que les ferides per corregir arrugues, o cicatrius siguin molt més petites que fins ara, gràcies a la combinació del producte i el làser. L’empresa també treballa en aplicacions mèdiques per localitzar un principi actiu que alliberi més ràpidament i de manera més precisa els fàrmacs contra el càncer.

Publicat dins de Programes

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.