Directius de lloguer

Desactiva els comentaris

Llançar un nou producte, assumir la compra d’una altra companyia o ajustar costos. Són necessitats puntuals que requereixen d’habilitats directives, però que tenen una continuïtat limitada en el temps. Aquest és un camp amb recorregut per a la fórmula del lloguer de directius, força explotada en el mercat anglosaxó, però que a Catalunya encara és incipient. La crisi, que genera la necessitat de tenir cura dels costos, ha creat el camí perquè el lloguer de directius tingui opcions de creixement. Les empeses accedeixen al talent directiu, però sense haver d’assumir el cost fix que suposaria contractar una gerència. Així ho ha entès el Grup Sifu, que acaba de posar en funcionament una nova divisió per a la qual només requeria d’un directiu amb dedicació parcial. Des de la seu de l’Hospitalet, els responsables del grup i de l’empresa contractada expliquen el funcionament de l’experiència.

A l’entrevista, el secretari general de la Federació d’Indústries Càrnies explica el moment que viu un sector, menys afectat pels cicles econòmics però que s’esforça a trobar en els mercats exteriors les possibilitats d’expandir-se.

Un inventor de Gurb explica els passos per començar a produir a escala industrial un dels seus ginys: és una màquina que, submergida en aigua, aprofita la pressió per generar energia. Una alternativa neta, renovable i econòmica que busca posicionar-se en el mercat de l’energia.

Publicat dins de Programes
Etiquetat com a , ,
Comparteix:

Els comentaris estan tancats.