El sector carni treballa per créixer al mercat internacional

Desactiva els comentaris

La internacionalització és la via de creixement més directa per al sector carni. Ben posicionat en el mercat internacional, aquest és un sector que presenta quotes de creixement, al contrari que la majoria d’activitats. Josep Collado, secretari general de la patronal del sector, FECIC, explica en aquesta entrevista els motius d’aquest bon funcionament i exposa l’estratègia per incrementar les exportacions, com la formació de directius. L’expansió té alguns frens, com una regulació superior a Europa que encareix els costos i permet altres mercats introduir els seus productes sense les mateixes garanties. Collado creu necessari un equilibri.

Publicat dins de Entrevistes
Etiquetat com a , , ,
Comparteix:

Els comentaris estan tancats.