Innovació d’alta volada

Desactiva els comentaris

La innovació ha portat Mier Comunicaciones al punt més alt. Els equips de l’empresa de la Garriga volen a bord de satèl·lits artificials, a milers de quilòmetres de la terra. Els treballs de la companyia, especialitzada en equips de telecomunicacions, li han permès convertir-se en una de les principals proveïdores d’un dels projectes més ambiciosos de l’Agència Espacial Europea (ESA, en les sigles en anglès). És el projecte Galileu, la versió europea -i civil- del GPS nord-americà. Els primers satèl·lits del projecte són a l’espai des de fa unes setmanes. Mier explica els orígens del projecte i la part que s’ha desenvolupat a la planta vallesana.

Publicat dins de Reportatges
Etiquetat com a , , , , ,
Comparteix:

Els comentaris estan tancats.