Quan s’acaba el subsidi

Desactiva els comentaris

L’atur de llarga durada creix i la llunyania de la represa econòmica posa en risc el subsidi que reben més de 300.000 catalans des d’ara fins al març, segons dades de les entitats del tercer sector social. A les dificultats personals que suposa perdre la feina, s’hi afegeixen problemàtiques addicionals quan, a més, es perd qualsevol font d’ingressos. ‘Crèdit’ s’acosta a aquests problemes a través d’una veïna d’Igualada que ha perdut la prestació d’atur i que està utilitzant els serveis específics d’atenció a persones amb dificultats econòmiques que l’assemblea de la Creu Roja a l’Anoia ha intensificat en l’actual període de crisi.

Amb el director general de l’Institut d’Estudis Financers, analitzem algunes de les principals dificultats de les economies espanyola i europea i alguns dels reptes econòmics que haurà d’afrontar el futur president del govern a l’Estat.

I l’empresa Mier, de la Garriga (el Vallès Oriental), explica el camí que ha seguit per destacar prou en l’àmbit de la innovació com per meréixer una participació important al programa Galileu, un dels plans més destacat de l’Agència Espacial Europea.

Publicat dins de Programes
Etiquetat com a , , ,
Comparteix:

Els comentaris estan tancats.