Gastronomia amb confort

Desactiva els comentaris

Els restaurants fan una aposta creixent per la sofisticació gastronòmica. Millors cartes i un millor entorn per gaudir dels plats més elaborats i més innovadors. En aquesta millora de l’entorn, un element que s’ha tingut poc present fins ara és el de la comoditat a l’hora de seure. Aquest és el punt de partida d’un dels últims projectes de l’empresa de Sant Fruitós de Bages Kadira. Experta a adaptar els seients a tota mena de requeriments i especialment atenta a les novetats en ergonomia, ha aplicat alguns dels coneixements en el treball fet per a material d’oficines per oferir un nou producte adreçat a la restauració. Els responsables de l’empresa expliquen els resultats d’aquesta innovació.

Publicat dins de Reportatges
Etiquetat com a , , , ,
Comparteix:

Els comentaris estan tancats.