Especial El vol de la papallona per l’1 de novembre, dia de Tots Sants

0

L’XTVL emetrà un especial d‘El Vol de la Papallona’ el dia de Tots Sants

Coincidint amb el dia de Tots Sants, la Xarxa de Televisions Locals emetrà la nit del dia 1 de novembre un reportatge especial del programa El Vol de la Papallona. En l’especial coneixerem testimonis com la Maria, el Roger i l’Odila, tres persones que s’han trobat de cara amb la mort i que li han guanyat la batalla. Ens explicaran com han superat la malaltia i com aquesta experiència els ha canviat la manera d’entendre la vida. El programa també s’endinsarà en el dia a dia de diferents professionals que treballen amb la mort. Una psicooncòloga, un mossèn i un funerari ens ofereixen una visió de la mort totalment normalitzada, com a part de la seva rutina. També sabrem com ha estat el seu procés d’adaptació perquè treballar amb la mort no els perjudiqui personalment. El Vol de la Papallona és un programa dels periodistes Joan Ferrer, Trini Gutiérrez i Laura Ribes que compta amb el suport de Serveis Funeraris Integrals.

HORARIS:

A les 23.00 h per:
TV L’Hospitalet, Vallès Visió, Canal Blau – Maricel TV, Clip TV (Canal Local de les Illes Pitiüses TV).

A les 23.30 h per:
Gavà Televisió, Conca TV, VOTV, Canal Reus TV, Menorca TV.

A les 24.00 h per:
Televisió Badalona, M1tv, Girona Televisió, Canal Nord Figueres, El 9 TV, Tac 12 (Canal Públic TDT Camp de Tarragona), Penedès TV.

Publicat dins de General

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *