Capítol 6. Lluitar per viure

24

En aquest capítol entrem en la intimitat del Jordi, un jove de 41 anys que pateix un càncer que ha fet metàstasi. Durant tres mesos ens explicarà a través d’una videocàmera com la malaltia li ha canviat la vida, la visió del seu futur i també de la idea que té de la mort. En definitiva, les seves gravacions ens mostraran com lluita per viure.

Publicat dins de Capítols

Comparteix:

24 comentaris a l'entrada: Capítol 6. Lluitar per viure

 1. Raúl Castellano diu:

  Hola,
  En primer lloc felicitar-vos per enèsima vegada pel vostre treball que sens dubte ha estat increïble, molt bona feina nois.
  En segon lloc vull donar les gràcies al Jordi per oferir-nos un document on sense cap mena de dubte deixa patent amb la profunditat de les seves reflexions totes les seves ganes de viure, en definitiva la seva lluita per la vida.
  Encara que de forma efímera i gràcies a l'equip del programa, vaig tenir la sort de compartir cafè i conversa amb el Jordi (entre d'altres) durant unes hores . Allà on estiguis Jordi... GRÀCIES.

  I finalment enviar una salutació i una abraçada ben forta a l'Elisabeth i en Pau. És evident que heu estat feliços al seu costat però encara ho és més que ell s'ha marxat estant molt i molt orgullós de tots dos... pot haver-hi millor recompensa?

  • Elisabet diu:

   Gràcies Raul per les teves paraules, certament és gratificant pensar que junts hem estat molt feliços, tant ell com nosaltres. Ets el Raul que va compartir alguna sessió de quimio amb el Jordi? Si no és així em pots dir de què el coneixies? Gràcies. elisabet

 2. Jordi Bravo diu:

  Us vull agraïr la feina que heu fet perquè m'ha donat la oportunitat de tornar a veure al Jordi, a qui he conegut de tota la vida i amb qui ha pogut compartir algunes hores al final de la seva vida, quan va vindre a Duesaigües per darrer cop. Al Jordi, no sabria que dir-li; quan et trobes pel camí algú tan especial, et quedes tant impactat i ple que no et surten les paraules. Ara fa un mes que ha marxat i encara tinc aquell regust de felicitat quan penso en ell, que es molt sovint. Nomès puc agraïr-li el que ens ha donat i el que encara ens continua donant, aquesta lliçó de vida tant forta. Tinc el consol que és allà dalt, amb el meu germà Alfredo, i que seran bons amics. Una abraçada molt forta al Pau i l'Elisabet.

  • Elisabet diu:

   Gràcies Jordi. De ben segur que deuen estar junts en "la seva nova vida" i que ens seguirant estimant tant o més com fins ara. Nosaltres també ho seguirem fent. Una abraçada. Elisabet.

  • Connie diu:

   on boleh tanya,kenapa saya buat daftar maybank2u dekat ATM mesin,baru masuk langkah kedua pilih menu maybank2u saja,kad saya terus ditendang keluarscreen show maybank2u andaa tidak dikkfitaan??i dah try banyak kali sudah,masih x boleh??

  • « Oui, oui, « corrigée de l’inflation » »>> ou pas… Pour le savoir il faut se plonger dans le détail des méthodes de calcul qui diffèrent selon les pays…

  • I’m impressed, I need to say. Actually hardly ever do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the difficulty is something that not sufficient people are speaking intelligently about. I am very blissful that I stumbled across this in my search for one thing relating to this.

  • este video clip nos da a entender….que las cosas o los objetos debemos captarlos y definirlos con unas ideas claras profundas donde evidenciemos el concepto como tal como nos parece…..

  • Well I guess I don't have to spend the weekend figuring this one out!

  • We so appreciate your website post. There are actually lots of methods we could put it to decent use by using little or no effort in time and money. Thank you very much regarding helping make this post give light to many queries we have come across before now.

  • pogreÅ¡no protumačeno! Nije se odnosilo na osobe koje su napustile partiju, već na članove koje je dotični zajedno sa Å trbcem učlanjivao i pisao sigurne glasove. Prilikom revizije i kampanje ” varata do vrata ” doÅ¡li smo do saznanja da su ti ljudi pokojni već godinama, minimum godinu dana. Izvinjavam se ako je neko pogreÅ¡no shvatio i uvredio se. Svako od nas ima pravo da se učlani ili iščlani, podržava ili ne bilo koju politicku partiju. To je tako normalno, ružno je vreÄ‘ati, ponižavati…

  • Zoe dit :Y a pas, même présentées avec beaucoup de talent elles me font penser à un playmobil du BTP, mais je dois avouer que je ne suis pas équipée du gène de la moderie alors mon avis n’a guère d’intérêt.

 3. Roger diu:

  Vaig tenir el plaer de compartir habitació 4 dies amb en Jordi a finals de setembre, principis d'octubre. Quan vaig tornar a l'hospital vaig anar-hi per saludar-lo i no hi era i vaig pensar qualsevol cosa, però no pas que ja havia gaudit de la seva ultima glopada d'aire. Ja li vaig dir quan ens vam acomiadar, però ho torno a repetir per aquí, moltes gràcies a ell i a tota la seva familía i amics que l'anaven a visitar que es van portar molt bé amb mi i que també em van ajudar amb el meu braç trencat. No sé si s'enrecordaran de mi, però igualment a tots ells una abraçada ben forta. I només dir que sé que és cert, ja que ho vaig veure, que com ell diu en aquest document, que és molt maco i que no em cansaré d'ensenyar-li a tothom, que en Jordi era feliç i que així doncs ha marxat a la seva següent etapa :)

 4. liz de la Garza diu:

  El documental es infinitamente generoso. La experiencia de Jordi es noble, humana. Me conmovió mucho la historia. Les deseo mucha PAZ.

 5. Matt diu:

  Molts petons per tots 3. Jordi "petit", sempre seràs amb nosaltres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *