Capítol 9. El dol

1

El procés de dol és segurament una de les situacions més dures de la vida. En aquest capítol veurem com les persones que l’estan passant gestionen aquest dolor a través de les trobades, els consells dels psicòlegs i les experiències personals que es donen cita als grups de dol. Farem un viatge a través de les emocions de la Mercè i el Jordi, que van perdre un marit i un fill respectivament. Ens explicaran com a través d’un gran treball personal i gràcies al suport dels grups de dol han superat la pèrdua.

Publicat dins de Capítols

Comparteix:

Una comentari en l'entrada: Capítol 9. El dol

  1. Ida Hamano diu:

    Perdoname que tengo que escribir esto, pero la verdad es que lo necesito

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *