Capítol 13. La mort, llei de vida

1

Quan envellim la mort s’entén com un fet normal, que forma part del camí natural de la vida. En aquest capítol veurem com s’enfronten les persones grans a la mort. Uns ho fan amb calma i serenor, mentre per a d’altres mirar la mort els omple de por. També viurem la història d’amor de la Marta i el Tiziano que amb més de 80 anys s’han tornat a enamorar i viuen feliços sense pensar en la mort.

Publicat dins de Capítols

Comparteix:

Una comentari en l'entrada: Capítol 13. La mort, llei de vida

  1. magdala diu:

    Moltes gràcies per la vostra feina, seria molt important que aquets documentals es facin a les cadenes que tenen mes audiència, ja que tots vivim d'esquena a la mort, no interessa socialment.....així ens va tot, que no toquem de peus a terra, sempre amb el cap sota l’ala i es una de les grans veritats de la vida, igual que un dia naixem un altre morirem i ho deixarem tot.....gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *