Qui som?

L’equip d’El Vol el formen tres persones, el Joan Ferrer, la Trini Gutiérrez i la Laura Ribes. Tres companys de feina de l’XTVL que durant gairebé dos anys han mirat i observat la mort i tot allò que l’envolta.

Han plorat, han rigut i han gaudit darrera i davant de la càmera, fent d’un tema tan complicat com la mort el seu company de viatge.

 

 

La Laura (31/10/85) és la conductora del programa i la productora. Des de la seva joventut s’ha enfrontat al tema de la mort des d’una perspectiva madura i sincera. A cada rodatge s’ha sorprès de la intensitat de les paraules dels entrevistats i ha trobat en cadascun d’ells una lliçó de vida.

 

 

 

La Trini (11/09/69) és una de les mirades del programa; ella i el Joan l’han gravat. Confessa que en alguna ocasió ha plorat darrera l’objectiu, també reconeix que alguna de les situacions viscudes l’han afectada emocionalment. És la més veterana de l’equip.

 

 

 

El Joan (21/06/82) també és una de les mirades del programa, bona part dels planos són d’ell. Sensible, silenciós i tímid ha viscut amb intensitat cadascun dels rodatges. L’experiència a El Vol li ha fet valorar més les petites coses de la vida.

 

 

 

No podriem acabar aquesta presentació sense tenir un record pel nostre “jefe” de la Xarxa, que va ser dels primers en conéixer aquest projecte, donar-li suport i que finalment no el podrà veure en pantalla. Carlos, siguis on siguis, esperem que t’agradi, et trobem i t’hem trobat a faltar.

Els comentaris estan tancats.