Addiccions a les pantalles

2

Més enllà de l’educació audiovisual (ensenyar a veure la TV, a fer servir internet i a jugar amb els videojocs als nostres fills), ens plantegem què passa quan un jove no sap estar davant d’una pantalla i cau en una addicció. Ens plantegem el problema de les addiccions a totes aquestes pantalles. Això, en algunes famílies, és un veritable problema: fills amb una addicció a la TV o a l’ordinador, per exemple. No és, malauradament, un problema aïllat, és més habitual que no ens pensem. Massa hores davant del messenger? Ús incontrolat dels videojocs de moda? Això són exemples d’addiccions socials o de conducta que cal, primer de tot, prevenir. Què porta un jove a una addicció d’aquest tipus? Com sabem que el nostre fill té una conducta addictiva?

Publicat dins de Temporada 1

2 comentaris a l'entrada: Addiccions a les pantalles

  1. Com es pot saber quant comença a ser realment adic cio`, el ordenador.
    vull que el meu fill estudii una mica més i sembla ser un esforç sobrehumà !!
    Com es pot motivar davant el desinterès per el estudi i l'addicció al PC.
    Gracies

  2. addicto diu:

    soy el mas adiccto a la pantalla solo duermo 1 horra jajajajjajajajaja estoll locooo i enganchado al guegooo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *