Convivència

2

En el programa d’avui tractarem un tema delicat: els conflictes entre joves i la convivència als centres educatius. Delicat perquè els problemes de convivència no són quelcom agradable i per què, com sabem, alguna vegada aquests conflictes acaben en situacions d’assetjament francament greus. Delicat també perquè sempre que hi ha conflicte hi ha algun tipus de violència (física o verbal, més greu o més lleu) i perquè, de vegades, els pares no sabem afrontar-ho correctament. Però els problemes de convivència també poden tenir una lectura positiva. Ben resolts, són font d’aprenentatge i creixement. Encara més si parlem de joves! Dialogar, posar-se al lloc de l’altre, entendre’s… Són actituds necessàries per resoldre correctament els problemes de convivència. Els joves no sempre saben fer-ho; nosaltres, els adults, tampoc.

Publicat dins de Temporada 1

2 comentaris a l'entrada: Convivència

  1. Joan diu:

    Merci per aquest tipus de programes.

  2. Albert Lacruz Bassols diu:

    Gràcies pel teu comentari, Joan.

    Comentes un vídeo que correspon a la temporada 2010. A la web del programa trobaràs tots els capítols de temporades més recents, inclosa l'actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *