1 [Pròxim programa] Salut i bons aliments

4

convidat famílies i escola capítol 1La convidada: Ada Parellada

Comencem la segona temporada de “Famílies i escola” parlant… d’aliments. Com ensenyem els fills a menjar i a alimentar-se bé? L’educació en alimentació vol dir, només, explicar als nostres fills els nutrients que tenen un o altre aliment, o vol dir alguna cosa més? Com aconseguim que vulguin alguna cosa més que dolços? Molts pares i mares ens comenten que van ben desencaminats en aquesta qüestió.

I encara més preguntes: Quan podem deixar entrar els fills a la cuina? És bo deixar-los-ho fer de ben petits? Què hi poden fer, a la cuina, a banda de molestar?

Publicat dins de Prèvies, Temporada 2

4 comentaris a l'entrada: 1 [Pròxim programa] Salut i bons aliments

 1. Joan Carles Folia diu:

  Benvinguts a la nova temporada.

 2. Albert Lacruz Bassols diu:

  Benvinguts tots!

  Tant de bo ens seguiu tant o més que la temporada passada. Gaudiu el programa, feu-ne les preguntes que vulgueu i opineu-ne amb tota llibertat.

  Gràcies.

 3. Magda Soler diu:

  Us dono l'enhorabona per haver tornat, tot i que heu trigat molt. Espero gaudir de tots els programes. Teniu horaris de cadenes de televisió, tot i que us segueixo per internet i us utilitzo per donar classes.

  Quina canya l'Ada

  Felicitats Joan Carles i Albert.

 4. Albert Lacruz Bassols diu:

  Magda,

  Gràcies pel correu. Ens dones una molt bona notícia, amb això que fas servir el programa per donar classes. Hi ha diversos professors universitaris que ho fan.

  Gràcies per seguir "Famílies i escola".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *