2 [Pròxim programa] Ensenyem a estudiar, ensenyem a aprendre

2

convidat families i escola artur nuguerolEl convidat: Artur Nuguerol

L’estudi dels nostres fills… qui més qui menys, tots els pares i mares estem ben preocupats perquè els vagi bé, ara i sempre.

És el mateix aprovar que aprendre? Ens hem de preocupar només perquè els nostres fills aprovin o també perquè aprenguin?

Quin paper hi hem de jugar, els pares? Es facilitem una bona taula, els demanem que estudiïn i ja està? Ens hi hem de ficar més? Com podem ajudar-los, a què aprenguin i s’ho passin bé estudiant?

Publicat dins de Prèvies, Temporada 2

2 comentaris a l'entrada: 2 [Pròxim programa] Ensenyem a estudiar, ensenyem a aprendre

 1. Sandra diu:

  Un tema delicat i a l’ordre del dia.
  Una reflexió molt personal;
  Sort en tenim de que l’ensenyança evoluciona, i per fi, hem entès tots plegats, o si més no ho estem fent ,que cada nen i nena té la seva pròpia evolució, i el que compta per sobre de tot és l’esforç ,que té una clara vinculació, als resultats.
  La bona ensenyança parteix des de les edats més primerenques i es basa en els valors de la vida. L’essencial és respectar la individualitat i la independència de cada infant, així com mostrar-los-hi la confiança que es mereixen o aquella que ens agradaria que ens tinguessin a nosaltres.

 2. Sandra diu:

  Els fills i filles són un còctel entre la societat en que vivim, i la rèplica millorada de nosaltres mateixos.
  Programa difícil de portar per la diversitat d’opinions contradictòries que pot generar. Em reitero, però em sembla genial que puguem gaudir de l’experiència d’entesos d’aquest nivell.
  Gràcies un altre cop per les lliçons indirectes. Molt bona feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *