3 [Programa i Conclusions] Educació ambiental

2

 1. L’educació ambiental ha d’incloure, necessàriament, una bona informació. Expliquem bé als nostres fills la importància de conservar el medi ambient.

 2. Podem començar a educar en el respecte i l’estima per la natura des de ben petits. Deixem que els nostres fills visquin la natura, incloent els petits riscos que això comporta.

 3. Encara que sigui ben petit, l’infant pot captar perfectament la bellesa d’una paratge natural.

 4. Comencem ensenyant-los a respectar el seu entorn natural més immediat. Si aprenen a fe això, després respectaran el conjunt de la natura.

 5. Està prou demostrat que la sensibilitat ambiental està unida a la sensibilitat social. Cal que tinguem infants i joves que entenguin i respectin el medi en el seu sentit més ampli.

 6. L’educació ambiental és part d’una completa educació en valors. Avui dia, transmetre valors als joves és més important que mai, tenint en compte les influències mediàtiques que reben.

 7. Una de les coses més importants que podem fer és treballar la idea d’un bon reciclatge. Ensenyem-los a reciclar les coses i expliquem-los la importància que té.

Publicat dins de Programes i conclusions, Temporada 3

2 comentaris a l'entrada: 3 [Programa i Conclusions] Educació ambiental

 1. Angela diu:

  Excel.lent proposta per l'educació dels nostres fills, entenc que aquest programa és poc vist arreu de catalunya i s'hauria de fer moltra més difusió. Sou molt bons però poc vistos????? Fora la merda de la tele i més espais com el vostre.

  Moltes felicitats Joan i a tot l'equip.

  Moltes felicitats per aquest expert (que també surt a TV3).

  • Albert Lacruz Bassols diu:

   Gràcies, Àngela.

   Cada vegada estem fent més i més difusió del programa. Ara mateix aconseguim arribar ja a molts llocs (fins i tot hi ha Universitats que el fan servir com a material didàctic). Confiem, a més, en que persones com tu pugueu ajudar-nos a difondre'l.

   Gràcies de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *