6 [Prèvia] ‘Sóc igual que tothom’

7

Famílies amb fills amb alguna discapacitat. Famílies que saben, des del primer moment, que hauran de fer un esforç encara més gran per educar i cuidar els seus fills. Que hauran de superar entrebancs difícils, dificultats no previstes i de vegades, fins i tot, algun rebuig social.

S’estimaran els seus fills amb tot el seu cor i provaran de donar-los-ho tot. Que sempre estiguin bé, que mai no els falti res, que tinguin el millor present i el millor futur possibles. Tots els pares i mares tenim aquestes desitjos; els que tenen fills amb alguna discapacitat, encara més, si és possible.

Algunes tindran l’ajut de la família; d’altres, potser dels amics. Algunes, no tindran res de tot això, i hauran, totes soles, de fer créixer i donar felicitat al seu fill amb discapacitat. Renunciaran a coses, algunes de ben habituals i quotidianes per a la resta de famílies. Tindran, segurament, maldecaps afegits. Quan arribi el dia, s’hauran de plantejar a quina escola portar-los i com assegurar-los el futur. I cada dia faran l’esforç de ser amb ells tan com sigui possible, de compartir-hi estones de felicitat que ells, amb la seva discapacitat, gaudiran, segur, igual que la resta de nens.

Provaran, cada dia, que els seus fills passin estones amb companys sense discapacitat perquè sabran que, pels uns i pels altres, aquesta serà una estona enormement aprofitada. I potser el més important de tot: seran feliços cada vegada que, per petit que sigui, els seus fills facin un avenç, aprenguin a fer allò que tan normal és per altres nens i tan difícil pels seus fills.

Famílies amb fills amb alguna discapacitat que ens recorden, cada dia i a cada moment, que si els ajudem farem un societat millor, i que diuen amb veu alta i ferma quelcom que tots ja hauríem de saber: que els seus fills són exactament iguals que tothom.

Publicat dins de Prèvies, Temporada 4
Etiquetat com a ,

7 comentaris a l'entrada: 6 [Prèvia] ‘Sóc igual que tothom’

 1. Cristina Urbano Caldero diu:

  No aconseguim veure-ho

 2. interactius diu:

  Hola Cristina!
  T'hem enviat un correu privat! Esperem la teva resposta!

  Fins aviat!

  • Cristina Urbano Caldero diu:

   A quin correu privat m'heu escrit????
   Gràcies per les mostres d'afecta.
   Un petó a tots en nom de l'Èlia i el Martí, protagonistes d'aquesta gran historia d'AMOR per la vida.

   • Montserrat Vagace diu:

    Un petó per a tots..........pero m'encantaria poder veure'l. No hi ha manera.
    algu hem pot enviar un enllaç bó?

    • Interactius diu:

     Hola!
     Les dues teniu un correu a l'adreça amb la que firmeu els comentaris que deixeu a aquest bloc.

     Moltes gràcies per l'interès!

 3. Montserrat diu:

  No saps com m'he emocionat al veure als meus àngels de la guarda. ¡ Fa tan que no els veig! M'he de conformar amb el seu retrat. Ha estat per a mi un regal. Ja saps com me'ls estimo. ¡Que grans! I tu, estimada Cristina, ets una mare meravellosa, u fas molt be. Gràcies per ser tan valenta.....

  De cor a cor.
  Montse.

 4. Albert Lacruz Bassols diu:

  Montserrat,

  El teu missatge adreçat a la Cristina, emocionat i ple d'amor, ha enriquit enormement el programa. Mil gràcies per fer-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *