04 [Prèvia] ‘Tot anirà bé’

2

Sens dubte, la paternitat/maternitat és un dels canvis (el GRAN canvi, diria algú) en la vida d’una persona.

Tot canvia. No només la vida quotidiana (que, d’un dia per l’altre, queda alterada per sempre), sinó les prioritats, les angoixes i preocupacions, els motius de felicitat… els valors, segurament.  Pensem en altres coses, ens interessen altres coses, tot començar a girar entorn els fills i la vida passa a ser, senzillament, diferent.

Tothom avisa els pares d’allò que els espera. Alguns, positius, ho fan posant l’accent en com de meravellosa n’és la paternitat; d’altres, més negatius, posen l’accent en les hores de son que perdran.

I els pares novells, que en un primer moment escolten una mica per obligació, després reconeixen que alguns d’aquells consells els van anar molt i molt bé…

Publicat dins de Prèvies, Temporada 5

2 comentaris a l'entrada: 04 [Prèvia] ‘Tot anirà bé’

 1. David Morlius diu:

  Reconec que estic nerviós pel fet de ser pare. Serà el primer i ja espero veure el programa. Joan Carles, ets pare? pots avançarme alguna cosa?.

  Gràcies pels vostres consells.

  David

 2. Albert Lacruz Bassols diu:

  David,

  Gràcies pel correu. Tant de bo el capítol 4 t'ajudi en aquesta nova fase tan fascinant de la teva vida. Ens agrada molt veure que ens segueixes i que podem aportar-te consells útils.

  Gràcies i felicitats per la propera paternitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *