4. [Prèvia] ‘Em connecto sense perill’

2

Una de les majors preocupacions actuals de pares i mares…

Som en un món tecnològic, i pels nostres fills, connectar-se és una activitat diària i necessària. És, en bona mesura, la seva manera de comunicar-se, i això la major part de les famílies ho acceptem i estem disposades a facilitar-ho.

Però internet no sempre és segur.

D’una banda, la pantalla sempre té un risc d’addicció. Avui dia, els especialistes tracten un nombre creixent de casos de nens i joves addictes a les pantalles: hi són davant moltes hores cada dia (connectats a xarxes socials, jugant on-line o navegant) no saben com desfer-se’n i això els afecta la seva vida i benestar emocional.

D’altra banda, internet és també, de vegades, una font d’assetjament. D’això, la premsa ens n’avisa sovint. Assetjament sexual, bullying o de qualsevol altre tipus. Darrera la protecció que dóna la pantalla, determinades persones cometen delictes que poden afectar els nostres fills.

Com actuem, davant d’això? Quines eines tenim per evitar-ho i detectar-ho? Necessitem eines educatives i tecnològiques, per tal que els nostres fills puguin connectar-se amb seguretat.

Publicat dins de Prèvies, Temporada 6
Etiquetat com a , , , ,

2 comentaris a l'entrada: 4. [Prèvia] ‘Em connecto sense perill’

 1. Glòria Sellares diu:

  Des de la Franja també seguim el programa. Ara fa uns dies vem fer cineforum amb el programa dels límits i després els pares van debatre.

  Gràcies per ajudar-nos en la tasca de fer grans als nostres fills.

  El proper cineforum voldríem convidar al Joan Carles (presentador) podem?

 2. Albert Lacruz Bassols diu:

  Gràcies per seguir el programa, Glòria! Fer-lo servir com a material per un cinefòrum és fantàstic! Ara mateix, el programa és utilitzat també en diverses facultats de pedagogia, cosa que també és molt bona notícia.

  Gràcies de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *