Educació musical

1

En què beneficia a infants i joves l’educació musical? Per a l’experta en neurociència M. Luisa Ferrerós, la música té moltíssims beneficis a nivell cognitiu i emocional. Visitem una família molt musical, on gairebé tots els membres toquen algun instrument o canten a una coral. Els hem preguntat com se senten quan practiquen els seus instruments. També hem anat a Santa Eulàlia de Puig-Oriol, un petit poble del Lluçanès on l’escola de música hi va uns quants dies per setmana per impartir classes a infants i adults. Un projecte per fer arribar la música a llocs on d’una altra manera no podrien tenir una escola. Anem també a Gavà, on d’una forma lúdica nens i nenes fan teatre musical. L’espai escènic és un centre que cada vegada guanya més alumnat per la seva forma divertida i amena d’ensenyar una disciplina tan complicada als més petits.

Publicat dins de Programes i conclusions, Temporada 10

Una comentari en l'entrada: Educació musical

  1. Retroenllaç: FAPAES | Programa TV “Famílies i escola”, aquesta setmana parlem de “Educació musical”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *