Capítol 19. D’animals i homes

0

Els animals sempre han compartit el món amb nosaltres. Com a companys de viatge ens poden inspirar i, fins i tot, ens poden ajudar a ser millors persones.
En aquest programa visitem Athipica, una hípica que no només es diferencia de la resta pel seu entorn sinó també per la seva filosofia. Aprenem com a la Fundació Affinity els gossos ajuden els avis i visitem el CRARC, un centre especialitzat en la recuperació d’amfibis i rèptils, uns animals tan poc coneguts com a interessants. I principalment, motivem els espectadors en la responsabilitat de tenir animal i no abandonar-lo.

Publicat dins de Programes, Vídeos

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>