Fotògraf, assagista, crític, docent. Joan Fontcuberta és, probablement, el millor artista contemporanis del nostre país. Acumula una dilatada trajectòria i premis -el darrer, el Premi nacional d’assaig pel llibre “La cámara de Pandora” (Ed. Gustavo Gili)-, per documentar veritats i també per explicar mentides. Ara, Fontcuberta s’endinsa a investigar com construim la nostra identitat a través d’internet, de les xarxes socials, i exposa els resultats de la seva recerca a “A través del mirall”, una mostra itinerant, que va arrencar a Vilafranca del Penedès i que aquests dies es pot veure a Figueres.  Els companys de Banyoles Tv entrevisten Fontcuberta.

 

Per si teniu curiositat i voleu saber com és la mostra, un equip de la Xarxa Tendències vam anar a Vilafranca a gravar . Podeu mirar el reportatge aquí: