L’has de conèixer. El seu somriure blanc i ampli i els seus ulls blaus són tan transparents com les seves creacions. Els videoclips de l’americana Trish Sie s’han fet famosos a Internet precisament per aquesta manca d’artificis, per ser coreografies assajades amb idees molt originals i perfectament executades.  Aquesta jove coreògrafa inventa les situacions i moviments i és capaç de convertir en or allò que ha estat fet amb un pressupost molt baix. Propera i simpàtica, esbojarrada i lúcida, és l’exemple més clar que es poden fer coses i coses molt ben fetes amb gairebé 0 pressupost. I aquesta és la seva filosofia. Se n’ha sortit tan bé amb l’estil de videoclip que ha creat, que fins i tot ens explica que els grans pressupostos la lliguen de mans i peus molt sovint per portar les seves idees fins al final. I atenció perquè potser aviat s’atreveix amb peces audiovisuals de llarga durada. La xarxa és el seu regne. L’autenticitat no té preu ni la creativitat, límits. Només heu de fer un cop d’ull als vídeos dels Ok go.