Aiaiai, el GRAN dia ja ha arribat!!!! I no ens referim al 25N, ni al Barça-Madrid ni al famós dia en què per fi en Felix Baumgartner, després de diversos intents fallits, va fer el saltet al buit des de l’estratosfera… Que no, que no. Que ens referim al dia en què estrenem nova web i, de fet, nou projecte. Els que ja fa temps que ens seguiu, sabeu que fins fa quatre dies ens dèiem La Malla Tendències.  Que aquesta temporada la vam arrencar amb canvis, amb ganes de fer moltes coses xules  noves. I que ara ens diem La Xarxa Tendències.

I ja no som “només” un programa de televisió, sinó que ens hem convertit en molt més, en un magazine setmanal dedicat a la cultura i pensament contemporanis. En aquesta web, flamant, ben maca i nova, trobareu continguts relacionats amb la tecnologia, la cultura i el pensament. Reportatges, entrevistes, recomanacions, agenda, reflexions…. Continuarem explorant aquest món boig en què vivim i que es mou a la velocitat del diable! Intentant frenar, parar, baixar del carro un ratet per poder prendre distància i comprendre. Amb fascinació però també amb mirada crítica.

I com que ja fa 11 anys que hi anem, tenim un arxiu brutal d’artistes, creadors, pensadors, projectes , que poquet a poquet podreu anar descobrint aquí i que converteixen aquesta web, segurament, en el major arxiu de cultura digital de Catalunya. Ens encantaria  que vinguéssiu amb nosaltres. Que participeu en aquest projecte, que us el feu vostre. Que ens digueu què us agrada, què no, què en penseu.

Va, que arrenquem. Veniu?

"La millor manera de predir el futur és inventant-lo", Alan Kay, pioner en computació i educació

“La millor manera de predir el futur és inventant-lo”, Alan Kay, pioner en computació i educació