Llegir contes il·lustrats per a nens i nenes en una nova dimensió 2.0 és el que ens proposa el projecte, Nicetales, que té només uns mesos de vida i que a més funciona com a plataforma per a escriptors i il·lustradors. Un pas més en la literatura infantil i una aposta pels creadors | En Jordi Abelló acostuma a definir-se com a humanista; darrerament se n’ha parlat molt, d’aquest artista reusenc, perquè ha aconseguit colar una exposició virtual als bancs, amb voltors que devoren retrats de banquers… | Abans de ser alcalde, era periodista. Per això potser en Carles Puigdemont és tan conscient del poder de comunicació de les xarxes socials. Està, diu, hiperconnectat | Els artistes han vist una bona eina en les aplicacions de dispositius mòbils i en fan usos preciosos, originals i molt creatius, com ara les dues propostes que us presentem avui: ARART, on les teles cobren literalment vida, i Magic Tate balls, que revela les relacions secretes entre la Tate i el nostre dia a dia | A l’agenda us fem un grapat de propostes per aquestes dies |I acabarem, com sempre, amb els Concerts Privats: Mendetz. A ballar!