Quatre músics i tres sales separades acústicament van ser la base del concert privat dels Mendetz als seus estudis de gravació. Això si, les portes obertes i llibertat de moviment total. Només arribar l’Stefano va advertir els convidats de luxe que només hi havia dues normes: “passar-ho bé i fer tot el que vulgueu”. I així va ser, dues hores de concert amb un grup entregat al màxim i un públic que es va anar motivant “in crescendo” fins arribar a l’èxtasi total.

Cada racó de Abuelita Studios era una pista de ball improvisada. Cada sala, una història diferent. Una logística sonora, ‘a priori’, complicada que va donar com a resultat un dels concerts més ballables que hem gaudit mai a ‘Concert Privats. Una experiència privilegiada per descobrir els Mendetz més autèntics gaudint del  seu local d’assaig.