Tatxaaaaaannn! Ja tenim els CINC guanyadors del concurs per aconseguir abonamens per al cicle de cinema experimental Xcèntric al CCCB que comença ja avui!!!

Són:

Alexander Hammid

David

Pep

Clara Costa

Christopher

Felicitats!!!! Com que tenim els vostres emails, ens posarem en contacte amb vosaltres.

El Cicle de Cinema Xcèntric,com ja sabeu, mostra pel·lícules que comparteixen una sèrie de trets en comú: el primer que o les mires aquí o és realment difícil que les trobis. I seria una gran llàstima que te les perdessis. I el segon, que tenen escassa per no dir nul·la circulació als circuits habituals de cinema.  Això fa que anar a una sessió d’Xcèntric sigui gairebé un esdeveniment únic! I per cert, l’Xcèntric també compta amb un arxiu. El cinema experimental és encara un gran desconegut per a la majoria de cinèfils. Per això els museus i centres d’art d’arreu del món estan fent esforços per divulgar aquesta forma més artística, podríem dir, d’explicar històries, entre el gran públic. El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona n’és un dels més importants, en aquest sentit. El seu Arxiu Xcèntric compta amb més de 700 títols de cinema experimental i creatiu.