Fa més de 20 anys, quan la Rosa i l’Alain es van creuar sobre els escenaris, poca gent estava interessada, com ells, per explorar com la tecnologia podia enriquir les arts escèniques. Potser per això quan es van conèixer i van descobrir que compartien inquietuds, no s’ho van pensar dues vegades i a començaments dels 90, van crear Kònic Thtr. Es defineixen com una plataforma artística, amb seu a Barcelona, dedicada a la creació contemporània en la confluència d’art, ciència, i noves tecnologies. I fan servir dispositius interactius als seus projectes. Han estat guardonat en nombroses ocasions per la seva trajectòria i per La Xarxa Tendències han passat en diverses ocasions. Una de les primeres, aquí, el 2009, quan ens van convidar a anar a conèixer el seu estudi, a l’Eixample barceloní.

 

 

Si t’interessa, també pots mirar un reportatge que vam fer sobre l’espectacle “Before the beep”, que van presentar a l’Antic Teatre: