Fer un concert de dissabte a mitja tarda és un costum que s’hauria d’estendre. Just després de dinar, i amb temps suficient per plantejar-se que fer a la nit… un luxe que, si es comparteix, encara sona més de luxe. El dissabte 14 de juliol a les 17:30 vam celebrar el “premi” del primer concurs “Concert Obert” de Concerts Privats. El lloc era immillorable: la Galeria Puntal d’Arts de Banyoles, dins de la programació del Festival (A)phònica 2012. El concert estava inclòs dins la programació del festival d’enguany. Petrus i Venancio Compartien cartell amb artistes que han passat pels “concerts privats” (Paul Fuster, The New Raemon, Las Migas, Manos de Topo) i propostes sorprenents com les del Quartet brossa o dels Bankrobber, juntament amb noms consagrats com la del gran Quimi Portet i molts altres. La idea va ser transformar la galeria d’art en un escenari on públic i artistes es sentissin còmodes. Quadres, catifes, càtering… la gent del festival (a)phònica ens van tractar com a reis i ens van aconseguir tot allò que els vam demanar.