Fundador de la Fura dels Baus, en Marcel·lí Antúnez és un d’aquells artistes que necessiten poques presentacions. Amb més de tres dècades sobre els escenaris, és una de les figures més rellevants de l’art electrònic i l’experimentarió escènica internacional. Durant el festival GREC, vam aprofitar per passar amb ell una tarda i parlar de la seva darrera peça, “Pseudo”. A La Xarxa Tendències hem estrenat nova web! A més de recollir-hi els programes i les històries que us anem explicant setmana rere setmana, també és un magazine dedicat a la cultura digital contemporània. I segurament, un dels majors arxius d’aquesta temàtica de Catalunya. Des de Lleida ens arriba un reportatge sobre una app artística que ha creat el centre d’art La Panera. I des d’ El Prat de Llobregat, un laboratori d’interactius. Per acabar, anem a Banyoles per sentir el guanyador del primer Concurs Obert convocat pels Concerts Privats, Petrus.