(Emès el 06 de novembre del 2012)

Núvol és un diari electrònic en català dedicat a la cultura, i acaba de ser guardonat amb el premi LletrA; parlarem amb els seus creadors. A mitjans d’octubre va fer 50 anys de l’esclat de la crisi dels míssils cubans. Per recordar i commemorar aquell episodi de a història recent la Biblioteca i Museu JFK ha elaborat el projecte “Clouds over Cuba, o núvols sobre Cuba, un fascinant webdocumental interactiu que presenta de manera molt atractiva la crisi i que planteja què podria haver succeït si les coses haguessin passat de manera diferent. En Pere Simón és professor de dret constitucional de la Universitat de Girona; amb ell parlem sobre noves tecnologies i xarxes socials. A Banyoles s’ha inaugurat una exposició sobre el concepte del Vampirisme aprofitant el centenari de la mort de Bram Stoker, autor del Dràcula sota el nom de V | I | V | O. Acabem com sempre amb els Concerts Privats. Avui amb Venancio y los Jóvenes de antaño.