07.11.12

Moltes vegades, per aconseguir alguna cosa, poden més les ganes i la il·lusió que els recursos. Un bon exemple n’és el microfestival MiRA! de música i recerca audiovisual. Va arrencar l’any passat i el proper cap de setmana celebrarà la seva segona edició. Al darrera hi ha un grup d’amics, apassionats d’aquestes dues disciplines, que s’han proposat desmuntar tòpics i demostrar que es poden fer les coses d’una altra manera. No tenien ni idea de muntar saraos com aquest. Però enlloc d’arronsar-se, van posar nassos i ganes i van convertir la seva idea en realitat.

L’objectiu principal era trencar amb l’estigma de la imatge audiovisual com un simple complement de la música. Per això, al Festival MiRA, el 50% de les actuacions eren musicals i l’altra meitat, d’artistes visuals. Ambdós elements es mesclaven per donar lloc a noves formes d’expressió i una major experiència sensorial dels assistents.

La primera edició va ser un èxit i ara tornen amb la segona. Serà aquest dissabte, 10 de novembre, a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, a Sant Andreu (Barcelona). Comença després de dinar i anirà fins a la matinada. Hi actuaran 17 artistes musicals i 15 visuals. Al llarg de les més de 10 hores de festival es podran veure 22 espectacles; 6 audiovisual sets, 11 conjuncions de músic i vj, 2 instal·lacions i una peça de dansa interactiva.

Voleu anar? Tenim una entrada doble per regalar. L’únic que heu de fer és dir-nos a qui dels artistes que hi ha en cartell aquest any us fa més il·lu veure. Farem un sorteig divendres entre les vostres repostes! Les podeu deixar aquí abaix, com a comentari. Gràcies!!! I molta sort!

Aquí us deixem el reportatge de com va anar la primera edició: