El REC porta 11 anys en marxa. I és tota una referència en el món audiovisual a Catalunya. Tot i que és modest, és també molt singular, perquè estableix vincles entre el cinema emergent i el videoart sumament interessants.  Enguany continua amb la seva aposta per donar visibilitat a nous corrents i nous creadors. I estem molt contents que sigui així, perquè durant un temps es va témer per la seva supervivència! Les retallades dels nassos i les subvencions que no es renovaven van posar en perill de continuïtat el festival. No obstant, gràcies al recolzament popular, ara podrem gaudir d’una nova edició! Serà del 9 al 18 de novembre, a Tarragona. Com sempre, amb una programació arriscada i molt centrada en l’actualitat.

Entre altres propostes, es presentaran un total de 10 films a competició en el concurs d’Opera Prima Internacional (on totes les pel·lícules seran d’estrena a Catalunya i algunes també són premiere a Espanya) i es mostrarà una retrospectiva dedicada a Islàndia. El Rec també aposta per les propostes temàtiques que recullen línies creatives del cinema contemporani; és el cas del programa especial ”Girls on fire”, pel·lícules  filmades per joves directores que capturen la realitat  i el nou sentir d’una generació.

A La Xarxa Tendències tenim TRES ENTRADES DOBLES per regalar-vos, vàlides per a totes les projeccions excepte per les del Cine Les Gavarres.

Què heu de fer per aconseguir-ne una? Doncs molt fàcil, digueu-nos quina pel·lícula de les que passen, us ve més de gust mirar. I… farem un sorteig entre tots aquells que deixeu la vostra resposta com a comentari d’aquest post. Sort! Teniu de temps fins divendres, que farem el sorteig.

Aquí us deixem el tràiler de l’edició d’enguany perquè aneu obrint boca:

SPOT REC EDICIÓ ESPECIAL from REC International Film Festival on Vimeo.

 

I si voleu, així de bé és com va anar l’any passat: