(13.11.12)

Van començar a poblar els nostres telèfons sense que ens n’adonéssim gairebé i avui dia les apps permeten personalitzar els nostres dispositius mòbils | Amb cada clic, piulada, foto que pugem a instagram, o text que pengem a facebook estem generant de manera col·lectiva un torrent gegant, immens de dades, que ha esdevingut una de les fonts més abundants i amb valor del planera. Però per a qui? Us presentem We the data, o nosaltres les dades | Parlem amb David Andreu, publicista de Vilanova i la Geltrú, sobre xarxes socials, útils per a la publicitat?| Woices és una plataforma que permet crear, compartir i escoltar ecos. Gravacions d’àudio que s’enllacen a una localització geogràfica concreta o a un objecte de la vida real |Ja estan a l’estudi preparant el proper disc i han llençat una campanya per demanar ajuda als fans per poder tirar-lo endavant: Concert Privat dels Standstill.