20.11.12

Diuen que segones parts mai no van ser bones. No obstant, els nois del Festival MiRA desafiant aquesta dita com també els tòpics que els festivals de música electrònica són macroevents amb gent col·locada. L’any passat, un grup d’amics apassionats de la música electrònica i dels visuals van decidir muntar el festival al que a ells els agradaria anar. El resultat va ser el MiRA!, un microfestival d’una tarda i una nit de duració. La característica principal n’era que donava la mateixa importància a la part visual i musical, i que apostava pels artistes de la ciutat. La primera edició va ser un èxit i enguany tornaven amb la segona part, molt més ambiciosa. Amb un cartell de músics de lúxe, amb tàndems entre artistes molt suggerents, i amb una part expositiva d’art digital.

** Al reportatge es diu que els Eedl són artistes estrangers. És un error. Són de Barcelona.