27.11.12

Quan la Tatiana va conèixer el Soren poc podia preveure que acabaria enamorant-se d’ell ni tampoc que esdevindria el seu company d’estudi. Això va ser fa prop d’una dècada. Aleshores, ella feia direcció artística i ell, disseny gràfic. I els dos sentien atrets pels visuals en temps real. Van crear Desilence Studio i des d’aleshores s’han convertit en un dels estudis més potents de Barcelona de creació audiovisual | Que hi hagi crisi i que no hi hagi gaire diners per a res, no vol dir que es tradueixi en menys creativitat. De fet, de vegades, calen pocs recursos per fer productes de qualitat, ben pensats, amb contingut, cuidats, i que aporten coses a la societat, en un intent de fer un món millor. Un exemple d’aquest tipus de productes són els que es poden veure cada any al MINIPUT. Una mosra dels programes de televisió més innovadors, provocadors, educatius i amb vocació de servei públic de l’any | A Tarragona fa uns dies se celebrava una nova edició del Festival Internacional de cinema REC; nous espais i una aposta per la formació a través de jornades professionals obertes al públic protagonitzades per cineastes i agents del sector | Com sempre, acabem amb bona música. Aquesta vegada és el torn dels Seward. Poques bandes a Catalunya fan música com ells. Els seus directes et deixen sense respiració. Lletres inspirades, estats llunàtics i la sensació d’haver sobreviscut a un tsunami d’emocions.