27.11.12

Poques bandes a Catalunya s’aproximen a la música com els Seward. Intensos, sensibles, aclaparants…Un caos en harmonia. Els directes d’aquest quartet et deixen sense respiració. Lletres inspirades, estats llunàtics i la sensació d’haver sobreviscut un tsunami d’emocions. És tan difícil capturar aquesta música que prefereixen no editar discos i que la gent vagi als seus concerts pel boca orella.

El dels Concerts Privats el van oferir al Museu d’Idees i Invents de Barcelona, i va ser tot un viatge íntim i sorprenent. Quan el públic encara tafanejava l’entrada del museu, els Seward ja estaven abduïts per la música, immersos en una mena de trànsit al voltant d’una llarga taula que ni la de l’Últim Sopar. Un viatge cap a l’interior, primer; moments en què ningú gosava aplaudir per por de pertorbar aquella atmosfera; i cap a l’exterior, després; una mena d’exorcisme, amb cops de taula inclosos i explosions vitals d’aplaudiments i xiulets emocionats. Tant embriagador que, un cop acabada la performance, el públic va seguir el grup fora del Museu per fer encara un bis al carrer.