27.11.12

Que hi hagi crisi i que no hi hagi gaire diners per a res, no vol dir que es tradueixi en menys creativitat. De fet, de vegades, calen pocs recursos per fer productes de qualitat, ben pensats, amb contingut, cuidats, i que aporten coses a la societat, en un intent de fer un món millor. Un exemple d’aquest tipus de productes són els que es poden veure cada any al MINIPUT. Una mosra dels programes de televisió més innovadors, provocadors, educatius i amb vocació de servei públic de l’any. L’assistència és gratuïta però recordeu que us heu d’inscriure a través de la seva pàgina web: miniput.cat.

Al bloc de La Xarxa Tendències, a més, li hem fet una entrevista a Ingrid Guardiola, coordinadora de la mostra. En aquell post, també recollim els vídeos de les dues darreres edicions de la mostra.