17.04.2012

En Víctor i la Rita són una parella que no passa pel seu millor moment. La Rita és actriu però fa temps que no troba feina. I ha decidit canviar de vida i anar a treballar al restaurant dels seus pares. Al Víctor, en canvi, la feina li va molt bé, tant que està una mica absorbit i la Rita sent que no li fa gaire cas. Per intentar salvar la parella, al Víctor se li acut regalar-li un viatge a París, la ciutat de l’amor, a la Rita. Però no es tracta d’un simple regal. Al darrera del viatge hi ha tota una trama que ha pensat el víctor. La gravarà continuament, pujarà els vídeos al Youtube i farà d’ella una actriu famosa. Ho aconseguirà?

Aquest és el punt de partida de Paris TV, una minisèrie de 13 capítols i 8 minuts de duració cada un, que s’emet a través del programa DO, de la Xarxa de Televisions Locals. Al darrera hi ha el Marcel Juan, un dissenyador gràfic ara reconvertit en realitzador.