15.05.2012

Des de fa temps, a la Xarxa Tendències parlem de com les noves tecnologies han propiciat una autèntica revolució en tots els sectors de la societat, també i molt especialment en el de la cultura. La revolució digital de la darrera dècada ha impulsat la creativitat i el talent, ha posat a l’abast de tothom eines per generar cultura i la xarxa ha permès la difusió molt més lliure i sense monopolis dels productes generats per milions de ciutadans.

Aquesta democratització de la cultura fa que també calgui plantejar-se altres qüestions, com ara: fem ara millor art, música, pel·lícules o novel·les pel fet que tothom tingui accés a crear i consumir? O pel contrari, el veritable talent es veu ofegat i anul·lat en un oceà infinit de produccions? El documental, “Press, Pause Play”  justament aborda aquestes qüestions.