04.12.12

Entrevistem Isaki Lacuesta, un dels enfants terribles del cinema i la creació audiovisual a Catalunya i Espanya. Recentment, ha estat guardonat amb la Conxa d’Or al festival de cinema de Sant Sebastià pel seu llargmetratge “Los pasos dobles” i ha rebut el Premi Nacional de Cultura. Aquests dies està acabant de rodar “Murieron por encima de sus posibilidades”, una crítica punyent a la crisi i al sistema capitalista. Aquesta entrevista a Lacueta és l’eix central del programa avui, però també parlem d’ abraçades, que són segurament una de les coses que millor fan sentir. Des de fa anys hi ha un moviment internacional de gent que dedica el seu temps lliure a fer-ne i ara gràcies a una preciosa iniciativa, també pots regalar i ser regalat una abraçada per internet. També ens acostem a l’Arts Santa Mònica per veure la mostra anomenada “Arts del moviment. Dansa a catalunya (1966-2012)“, que recupera la memòria recent de la dansa en totes les seves variants. Imperdible!  Als Concerts Privats, anem al Museu dels Invents i les idees per sentir els Seward.