12.12.12

Avui al programa parlarem del Miniput, la mostra de televisió de qualitat que se celebra cada desembre des de fa 18 anys. Una selecció dels millors programes de l’Input, una fira internacional també de tele, a què se sumen les propostes locals més innovadores | Daito Manabe és un artista japonès, programador i VJ que mai no deixa de sorprendre’s amb la seva creativitat desbordant i els seus experiments que barregen art i tecnologia. Entre les seves darreres creacions hi ha un videoclip que ha fet per al grup Nosaj Thing: Una enorme tela reactiva i tecnologia que reacciona al moviment dels ballarins | Fa uns dies se celebrava a Igualada el Zoom, un festival de cinema per a televisió. Entre les moltes coses interessants que s’hi presentaven hi havia un apartat dedicat a les websèries, petites històries fetes per a la xarxa que ja han conquerit tot els gèneres |A Granollers fa uns dies se celebraven les jornades de la Catosfera | I acabem com sempre amb els Concerts Privats, ens colem en la casa de la gent gran a Vilanova i la Geltrú per sentir La Brigada rodejats d’amics i d’avis.