19.12.12

Fer-nos la llum sobre el que succeeix al món. Mostrar-nos altres mirades, més variades i riques, de la realitat que no les que acostumem a veure a la televisió. És aquest l’objectiu dels fotoperiodistes que veuen reconeguda la seva feina a través del certamen World Press Photo, que es pot veure aquests dies al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. La setmana passada se celebrava la setena edició del FLUX, el festival de vídeo d’autor. Com sempre, una mostra de treballs en el camp del vídeo de creació, des de videoart, fins a documental de creació o video instal·lacions. A Vic, el projecte Nits Digitals ha arribat a una dècada amb els màxims exponents en la creació artística i cultural a través de les noves tecnologies. Als Concerts Privats, pugem a la Costa Brava per sentir la Sílvia Pérez Cruz tocar a la intimitat, envoltada d’uns pocs fans.