16.01.12

“!¿Capítol 1?”, us preguntareu. Doncs sí. Perquè avui comença tot. O almenys, una nova etapa. ¡Estrenem nou grafisme! Ens l’ha fet Miniature Films, companys de la Xarxa, i ultrapremiats amb un munt de Laus de disseny. També estrenem col·laboració amb una nova productora, Atzucac Films, també ultrapremiats; estan al darrera de projectes tan interessants com Xadom (seleccionat per a l ‘INPUT, la fira internacional de tv de qualitat) o Els Convidats, una sèrie interactiva que avançava a la tele però també a internet. I… una altra novetat, tornem a canviar de nom. L’última vegada, ho prometem! Ara ens diem NOMÉS Tendències. 

Doncs bé amb tots aquests canvis, arribem al programa d’avui, que ve replet de continguts de luxe: comencem parlant d’altruisme online. De com les noves tecnologies faciliten les cadenes de favors. Seguim amb un reportatge sobre l’Steampunk; aprofitem que hi ha una exposició sobre aquest moviment retrofuturista al Museu de les idees i els invents de Barcelona, ens endinsem en els pasats que mai no van existir. Acabem amb els fingerpainters, artistes que es passen a la pantalla de l’iPad per crear. Com sempre, a més, l’agenda amb tota l’actualitat, i recomanacions.