07.02.13

Lis Costa i Josep M Jordana són els Habitual Video Team, un tàndem d’apassionats pel videoart. Estan al darrera de festivals com el FLUX o el cicle de vídeo d’autor FLUX CLUB. I a més, porten des dels anys 90 movent-se per sales petites documentant la cultura més alternativa i underground de Catalunya. Ara han decidit digitalitzar tot el material de què disposen i posar-lo a l’abast de tothom a través de’una web: summa-hvt.

Per què certes parades del Bicing, a Barcelona, sempre estan buides, i d’altres sempre estan plenes? Per què s’ha expandit la comunitat índia a Lloret de Mar? Per què Messi juga millor amb el Barça que amb la selecció argentina? La resposta a aquestes preguntes es troba a la teoria de xarxes.

Llegir ens fa somiar, imaginar, pensar, créixer, divertir-nos. Potser fins i tot feliços. Per a molts les biblioteques i llibreries són llocs màgics on s’amaguen secrets d’altres èpoques! Fem una volta al món per visitar algunes de les més boniques del món.

L’Anna Codina és la jove gironina al darrere de Betes i Click, un dels blogs sobre tecnologia amb més seguidors del nostre país. Curiositats, temes interessants, posts amb alguns trucs i ajudes, notícies i molt més amb una voluntat clarament divulgativa.