13.02.13

Simona Levi és un d’aquells personatges que et passaries hores escoltant. “Todas las leyes han evolucionado por desobediencia“, ens deixa anar. O “els drets d’autor mai no han estat dels autors“. I així de combativa, de directa i també d’apassionada es manté durant tota l’entrevista. Potser el cognom us sona. I és que el seu avi era Primo Levi, un important escriptor italià d’origen jueu que va sobreviure als camps d’extermini. A la Simona Levi, però, no li agrada gaire que l’hi preguntin. No vol protagonismes. Aquesta artista multidisciplinar i activista és una de les veus més reconegudes en la defensa de la lliure circulació del coneixement. És una de les fundadores de la plataforma X.net, que defensa Internet com a eina de transformació social. I és també la directora del Centre d’agitació cultural Conservas.