13.02.13

Dijous arrenca la 4a edició del Festival IDN, imatge, dansa i nous mitjans. Es tracta d’un festival bianual que dedica el seu programa a mostrar diverses maneres de construir un diàleg entre la dansa, la imatge en moviment i les eines digitals. Enguany el programa s’allarga dues setmanes al Mercat de les Flors, a Barcelona, amb una forta aposta per la producció local i la presentació de dues companyies de renom internacional. Amb Nico Baixas, Oscar Sol+Iris Heitzinger, Pierre Rigal i Australian Dance Theatre en la creació escènica; Guillermo Pfaff, Francesca Llopis, Alba G. Corral, Mim Juncà i Erre que Erre en la creació instal·lativa i un gran nombre d’artistes en la selecció de films de dansa.

Doncs bé, a Tendències tenim un bon grapat d’entrades per regalar-vos! Apunteu bé, tenim

—         2 dobles (4) per Hibrid Accions del Nico Baixas

—          2 dobles (4) per Trinity, d’Oscar Sol i Iris Heitzinger

—          2 dobles (4)  per Pierre Rigal per Press

—          1 doble (2) per Pierre Rigal Érection

Què heu de fer per acoseguir-les? Doncs molt fàcil, simplement compartir al vostre mur el missatge que hem penjat al Facebook sobre aquest concurs i deixar-nos un comentari allà.

Molta sort!!!

Si voleu mirar com va anar la darrera edició, aquí en teniu el vídeo: