20.02.13

En aquest programa coneixerem una parella singular, els WeloveCode. Dos asturians que es van trobar a barcelona i van començar a treballar en artesanies digitals. Des de videomappings, fins a aplicacions interactives, plantes que no paren de xerrar i tuitejar les seves necessitats i altres focs d’artifici escenogràfics. I la cosa va de parelles, perquè a la darrera edició del Micro Mutek vam enganxar a dos dels grans de la música electrònica, Monolake i Deadbeat. 

També us presentarem el Pinokio, un llum intel·ligent, un robot de cables, càmera i xips, capaç de reaccionar a l’entorn, aprendre. I també fer-nos riure.

Neil Harbisson assegura que és el primer home cyborg del món. El 2003 es va implantar un aparell amb una càmara al davant del front que va unit al cervell i que li tradueix les freqüències de llum en sons. Perquè el Neil només pot veure en blanc i negre. I és així com aquest jove pot escoltar literalment els colors. Ara dos joves reusencs han guanyat un prestigiós concurs  internacional amb un curt de tres minuts sobre la vida d’aquest cyborg.